U bent hier

NHG-lidmaatschap

 

Met uw lidmaatschap maakt u het werk van het NHG mogelijk. Dankzij u kunnen wij bijvoorbeeld de NHG-Standaarden en de patiëntenvoorlichting op Thuisarts.nl ontwikkelen. En behartigen wij uw belangen als het gaat om de inhoud en kwaliteit van uw vak.

De NHG-Standaarden vormen de basis van kwalitatief goede huisartsenzorg. Het NHG ontwikkelt voor de implementatie van de standaarden een breed scala aan materialen en methoden. Deze zijn gericht op het:

  • opfrissen en verdiepen van kennis en vaardigheden;
  • geven van heldere uitleg aan patiënten;
  • ondersteunen en verbeteren van de praktijkvoering;
  • toetsen van de kwaliteit van de praktijk;
  • ondersteuning bieden bij ict-ontwikkelingen.

 

Het NHG is voor alle huisartsen dé onafhankelijke partner: betrouwbaar, betrokken, kritisch en deskundig.

 

Voordelen NHG-lidmaatschap

Contributie

Recent afgestudeerd?

Lees meer over de voordelen van een NHG-lidmaatschap. Wist u dat u als lid van het NHG vele extra's krijgt?Een duidelijk overzicht van de lidmaatschapscategorieën en de daarbij behorende tarieven.Ook als beginnend huisarts is lidmaatschap van het NHG onmisbaar. Daarom kun je nu extra voordelig lid blijven van het NHG. Voor maar € 299,- heb je toegang tot een volwaardig lidmaatschap.

Voorwaarden

Veelgestelde vragen

Thuisarts.nl

Lees alles over de voorwaarden van het NHG-lidmaatschap en het doorgeven van wijzigingen.Wij hebben de meestgestelde vragen en antwoorden over het lidmaatschap verzameld. Staat u vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.Wist u dat u via Thuisarts.nl heel gemakkelijk informatie kunt inwinnen over allerlei kwalen?