Met uw account krijgt u toegang tot de NHG-website en HAweb.nl. NHG-producten, zoals e-learnings en boeken, bestelt u in het vervolg met korting.

Bent u in dienst van een huisarts die geen NHG-lid is? Ook u kunt producten via onze webwinkel bestellen, u betaalt de reguliere prijs. 

De voordelen van een NHG-account

Wat is HAweb.nl?

HAweb.nl is het online netwerk waarop huisartsen – en ook u – informatie kunt uitwisselen en kunt samenwerken.  Heeft u een vraag aan of wilt u iets interessants delen met collegae, dan is het POH-forum op HAweb een effectieve manier om dat te doen. Meld u gratis aan voor HAweb.nl als u al een NHG- account voor POH hebt.

Protocollaire boeken

De protocollaire boeken zijn vast bekend vanuit de opleiding, zoals de protocollaire boeken rond chronische zorg.

Via onze webwinkel vindt u meerdere boeken die geactualiseerde protocollen vertaald naar de praktijk. Korte, heldere teksten en handige beslisbomen ondersteunen praktijkondersteuners/ verpleegkundigen bij het zelfstandig werken in de praktijk. Bekijk deze boeken in onze webwinkel.

NHG E-learnings

Naast de e-learnings  over chronische aandoeningen zijn er nog veel meer interessante en leerzame e-learnings die ook voor uw als POH relevant zijn: behandelwensengesprek, hartfalen, persoonsgerichte zorg, stoppen met roken, samen beslissen. Dit is slechts een greep uit het geheel, bekijk alle e-learnings in onze webwinkel.

TVPO: een tijdschrift dat u niet mag missen

Wilt u uw vakinhoudelijke kennis vergroten en up to date blijven over de positie van de praktijkondersteuner en -verpleegkundige uw werkomgeving? Dan is een abonnement op het Tijdschrift voor praktijkondersteuners en praktijkverpleegkundigen (TvPO) een must.

Naast het tweemaandelijkse tijdschrift, blijft u via hun website en nieuwsbrief op de hoogte van relevante zaken.

In elk nummer van TvPO is een aparte pagina te vinden met informatie vanuit het NHG die relevant is voor de POH.

Bestel het tijdschrift.

Het vaktijdschrift TvPO, Tijdschrift voor praktijkondersteuners en praktijkverpleegkundigen.