Onderwerp

Geselecteerde filters:

Urethrale katheter man; verwijderen en inbrengen

De instructiefilm Urethrale katheter man; verwijderen en inbrengen en bijbehorende werkbeschrijving zijn exclusief beschikbaar voor NHG-leden.

Centraal Veneuze Druk (CVD) meten

De instructiefilm Centraal Veneuze Druk (CVD) en bijbehorende werkbeschrijving zijn exclusief beschikbaar voor NHG-leden.

Knie: intra-articulaire injectie

De instructiefilm Knie: intra-articulaire injectie en bijbehorende werkbeschrijving zijn exclusief beschikbaar voor NHG-leden.

Spiraal inbrengen (hormoon/koper)

De instructiefilm Spiraal inbrengen (hormoon/koper) en bijbehorende werkbeschrijving zijn exclusief beschikbaar voor NHG-leden.

Schouder: subacromiale injectie

De instructiefilm Schouder: subacromiale injectie en bijbehorende werkbeschrijving zijn exclusief beschikbaar voor NHG-leden.

Schouder: intra-articulaire injectie

De instructiefilm Schouder: intra-articulaire injectie en bijbehorende werkbeschrijving zijn exclusief beschikbaar voor NHG-leden.

Carpaletunnelsyndroom: injectie

De instructiefilm Carpaletunnelsyndroom: injectie en bijbehorende werkbeschrijving zijn exclusief beschikbaar voor NHG-leden.

Triggervinger: injectie

De instructiefilm Triggervinger: injectie en bijbehorende werkbeschrijving zijn exclusief beschikbaar voor NHG-leden.

Pessarium bij een prolaps

De instructiefilm Pessarium bij een prolaps en bijbehorende werkbeschrijving zijn exclusief beschikbaar voor NHG-leden.

Unguis incarnatus: (partiële) nagelextractie

De instructiefilm Unguis incarnatus: (partiële) nagelextractie en bijbehorende werkbeschrijving zijn exclusief beschikbaar voor NHG-leden.

De Quervain tendovaginitis: injectie

De instructiefilm De Quervain tendovaginitis: injectie en bijbehorende werkbeschrijving zijn exclusief beschikbaar voor NHG-leden.

Knieklachten traumatisch: lichamelijk onderzoek

De instructiefilm Knieklachten traumatisch: lichamelijk onderzoek en bijbehorende werkbeschrijving zijn exclusief beschikbaar voor NHG-leden.

‘Instructiefilms nu compacter en beter vindbaar’ 

De instructiefilms zijn de afgelopen tijd verbeterd. In dit interview bespreken NHG-medewerkers (en huisartsen) Florijn Jacobi en Jorden Moorlag deze verbeteringen en ze laten zien hoe en waarom de films worden gemaakt.

Het maken van een instructiefilm voor het NHG