U bent hier

NHG: je partner in de praktijk

Ook als beginnend huisarts is lidmaatschap van het NHG onmisbaar. Daarom kun je nu extra voordelig lid blijven van het NHG. Voor maar 299,- heb je toegang tot een volwaardig lidmaatschap. Dat betekent een enorme hoeveelheid praktische kennis, relevante updates en vele
andere voordelen!

Ontdek de voordelen van het lidmaatschap:

Sluit je PIN-abonnement af

Kom naar het NHG-Congres

Net klaar en nu al bijblijven 

Sluit nu jouw PIN-abonnement af met ledenkorting en ontvang 10 PIN's, ieder geaccrediteerd voor 2 punten! Bekijk de thema's van jaargang 2019/2020. Het NHG-Congres op 15 november bestaat uit een dag vol informatie, inspiratie, kennis delen én een knallend eindfeest. Als NHG-lid krijg je voorrang én tot 25% kortingHet NHG heeft een uitgebreid nascholingspakket. Naast e-learnings bieden wij ook praktijkgerichte groepsnascholing aan. Bekijk het actuele aanbod van NHG-Nascholing.

Nieuwe standaarden website 

Thuisarts.nl

30% korting in de webwinkel

De vertrouwde NHG-Standaarden krijgen een nieuwe webomgeving. 7 standaarden zijn al te vinden in de betaversie. Neem een kijkje en laat je feedback achter. Thuisarts.nl is dé website waar alle publieks- en patiënteninformatie van het NHG is verzameld. Deel gemakkelijk informatie met je patiënten.Leden ontvangen korting op alle producten in de webwinkel. Bestel handboeken, praktijkwijzers en handige praktijkkaarten.