U bent hier

Welkom bij het NHG

Het NHG, voor en door huisartsen

Het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) is al ruim zestig jaar de wetenschappelijke vereniging voor huisartsen en huisartsen in opleiding, vooral bekend door het uitgeven van de NHG-Standaarden. Onze missie? Het bevorderen en ondersteunen van wetenschappelijk verantwoorde beroepsuitoefening door de huisarts én huisartsen in opleiding. Het NHG draagt daarom graag een steentje bij aan je ontwikkeling tot huisarts. In samenwerking met de SBOH en Huisarts Opleiding Nederland krijg je het NHG-lidmaatschap cadeau. Zo blijf je tijdens je opleiding op de hoogte van actuele standaarden, maak je gratis gebruik van het NHG-nascholingsaanbod en de digitale producten van het NHG. Daarnaast ontvang je 30% korting op overige (papieren) producten. Wist je ook dat Thuisarts.nl, het tijdschrift H&W en HAweb onderdeel zijn van het NHG?  Meer informatie vind je op deze pagina.

 

Mijn e-Producten

Huisarts & Wetenschap

HAweb

Alle gratis e-producten in je eigen NHG-leeromgeving: PIN's, instructiefilms, e-books en nog veel meer.Elke maand gratis op je deurmat: actuele informatie over standaarden, onderzoeksresultaten en literatuurbesprekingen. Liever digitaal lezen? Registreer je gratis.Hét online platform waar huisartsen kennis en ervaring delen, inclusief vacaturebank, ledenforum en overzichtelijk dashboard. Meld je aan als je dat nog niet gedaan hebt.

 

NHG-Wetenschapsdag 2019

Thuisarts.nl

NHG-Rx-app

Op 21 juni 2019 vindt in Radboudumc de NHG-Wetenschapsdag plaats met dit jaar als thema ‘Huisarts, patiënt en context’. Discussieer mee over de vraag: "Hoe houd je rekening met de context van de patiënt?"Thuisarts.nl is dé website waar alle publieks- en patiënteninformatie van het NHG is verzameld. Deel gemakkelijk informatie met je patiënten.Altijd het complete NHG-formularium bij de hand. De NHG-Rx-app heeft zoekfilters gericht op indicatie en via ICPC. En is gratis voor onze leden.