U bent hier

NHG: ook voor startende huisartsen onmisbaar!

Ook als beginnend huisarts is een lidmaatschap van het NHG onmisbaar. Je krijgt hiermee toegang tot een enorme hoeveelheid praktische kennis, relevante updates en vele andere voordelen. Maar belangrijker nog: je bouwt mee aan het vergroten van de kwaliteit (wetenschappelijk gefundeerd) van jouw beroepsuitoefening. Omdat er als startende huisarts al behoorlijk wat kosten op je afkomen, hebben we een voordelig aanbod voor je. Het eerste jaar lidmaatschap betaal je maar € 299. Bekijk de voorwaarden voor het starterstarief en regel het vandaag nog.

 

Wat doet het NHG?

Het NHG:

  • ontwikkelt en actualiseert de NHG-standaarden en richtlijnen
  • ontwikkelt en ondersteunt de ontwikkeling van E-learnings, instructiefilms, praktische boeken, praktijkkaarten, het NHG-Formularium, E-Health toepassingen en nog veel meer
  • is initiatiefnemer en ontwikkelaar van Thuisarts.nl: DE website voor jouw patiënten, EN voor jou als huisarts
  • werkt mee aan meer dan 150 aanpalende richtlijnen die ook voor jou als huisarts van belang zijn
  • houdt jaarlijks allerlei richtlijnen van derden buiten de deur waarvan wij vinden dat die je werkdruk onnodig verzwaren.

Meerwaarde van jouw lidmaatschap

Iedere dag zetten we ons als wetenschappelijke beroepsvereniging in om de kwaliteit van de beroepsuitoefening van onze ruim 13.000 leden verder te vergroten. We doen dit met veel passie, maar kunnen het niet alleen. Met elkaar maken we namelijk het verschil. Ook jij kunt met jouw lidmaatschap van het NHG verschil maken. Bouw je met ons mee?

Hoe komt een NHG-Standaard tot stand?

Bekijk de video om te zien hoe de ontwikkeling van een NHG-Standaard in 4 stappen plaatsvindt. Belangrijke onderdelen zijn:

  • besluitvorming over onderwerpen
  • het betrekken van relevante partijen
  • onderbouwing van de richtlijnen en het inbouwen van kwaliteitsfilters

NHG E-learning abonnement

Kom werken bij het NHG!

30% korting in de webwinkel

     

12 keer per jaar H&W

Thuisarts.nl

NHG-Congres