U bent hier

Welkom bij het NHG

Het NHG, voor en door huisartsen

Het NHG biedt al ruim 60 jaar actuele huisartsgeneeskundige kennis voor huisartsen en huisartsen in opleiding, zodat patiënten de beste zorg krijgen.  We dragen graag bij aan je ontwikkeling tot huisarts. In samenwerking met de SBOH en Huisartsopleiding Nederland krijg je het NHG-lidmaatschap tijdens je studie van ons cadeau. Zo blijf je gedurende je opleiding altijd up-to-date.   

  • Raadpleeg altijd en overal actuele standaarden.  
  • Maak gratis gebruik van het aanbod in de NHG-Leeromgeving. 
  • Bekijk meer dan 35 instructiefilms.  
  • Geef patiëntenvoorlichting met behulp van Thuisarts.nl.  
  • Lees elke maand het tijdschrift Huisarts & Wetenschap.  
  • Profiteer van 30% korting op NHG-Producten.  

Meer informatie over jouw NHG-lidmaatschap vind je hieronder:

 

Mijn NHG-Leeromgeving

Huisarts & Wetenschap

HAweb

Alle gratis e-producten in je eigen NHG-Leeromgeving: PIN’s, instructiefilms, e-books en nog veel meer.Elke maand gratis op je deurmat: actuele informatie over standaarden, onderzoeksresultaten en literatuurbesprekingen. Liever digitaal lezen? Registreer je gratis.Hét online platform waar huisartsen kennis en ervaring delen, inclusief ledenforum en overzichtelijk dashboard. Meld je aan als je dat nog niet gedaan hebt.

 

NHG-Wetenschapsdag 2019

Thuisarts.nl

NHG-Rx-app

Kom op 21 juni 2019 naar  Radboudumc voor de NHG-Wetenschapsdag en discuseer mee over patiëntencontext en de interactie met de patiënt. Thuisarts.nl is dé website waar alle publieks- en patiënteninformatie van het NHG is verzameld. Deel gemakkelijk informatie met je patiënten.Altijd het complete NHG-Formularium bij de hand. De NHG Rx-app heeft zoekfilters voor indicatie, met ICPC-code. Gratis voor onze leden.