U bent hier

NHG: ook voor startende huisartsen onmisbaar!

Banner AIOS

Ook als beginnend huisarts is lidmaatschap van het NHG onmisbaar. Je hebt dan immers toegang tot een enorme hoeveelheid praktische kennis, relevante updates en vele andere voordelen. Maar wij beseffen heel goed dat er als startende huisarts al behoorlijk wat kosten op je afkomen. Daarom bieden wij jou als starter het eerste jaar lidmaatschap aan voor maar € 299,-. Bekijk de voorwaarden voor het starterstarief.

Knop Ja, ik blijf lid

Wat doet het NHG?

Het NHG:

  • ontwikkelt en actualiseert de NHG-standaarden en richtlijnen
  • ontwikkelt en ondersteunt de ontwikkeling van E-learnings, instructiefilms, praktische boeken, praktijkkaarten, het NHG-Formularium, E-Health toepassingen en nog veel meer
  • is initiatiefnemer en ontwikkelaar van Thuisarts.nl: DE website voor jouw patiënten, EN voor jou als huisarts
  • werkt mee aan meer dan 150 aanpalende richtlijnen die ook voor jou als huisarts van belang zijn
  • houdt jaarlijks allerlei richtlijnen van derden buiten de deur waarvan wij vinden dat die je werkdruk onnodig verzwaren.

 

Iedere dag zetten we ons in om de kwaliteit van de beroepsuitoefening (wetenschappelijk gefundeerd) van onze leden verder te vergroten. We doen dit met veel passie, maar we kunnen het niet alleen. Met elkaar maken we namelijk het verschil. Ook jij kunt met jouw lidmaatschap van het NHG verschil maken. Bouw je met ons mee?

 

Ontdek de voordelen van het lidmaatschap

Sluit je PIN-abonnement af

Kom werken bij het NHG!

30% korting in de webwinkel

Voor slechts € 220,- per jaar ontvang je jaarlijks 10 handige PIN/E-learnings, elk goed voor 2 accreditatiepunten. Bekijk de thema's van jaargang 2019/2020. Ook als beginnende huisarts kun je een steentje bijdragen aan het NHG. Zo is ongeveer 50% van de NHG-crew/medewerker zelf ook (parttime) huisarts. Neem een kijkje bij onze vacatures. Als lid ontvang je korting op alle producten in de winkel. Van praktijkkaarten tot praktische boeken. Neem een kijkje in de webwinkel!

12 keer per jaar H&W

Thuisarts.nl

NHG-Wetenschapsdag 2020

Elke maand het tijdschrift Huisarts en Wetenschap met relevante en state of the art onderzoek, actuele beschouwingen, prikkelende opinies, informatieve interviews en praktijkgerichte casuïstiek en nascholing! Thuisarts.nl is dé website waar alle publieks- en patiënteninformatie van het NHG is verzameld. Deel gemakkelijk informatie met je patiënten. De NHG-Wetenschapsdag van vrijdag 19 juni is verplaatst naar vrijdag 5 februari 2021. Je kunt je nu inschrijven.