U bent hier

NHG: je partner in de praktijk

Ook als beginnend huisarts is lidmaatschap van het NHG onmisbaar. Daarom kun je nu extra voordelig lid blijven van het NHG. Voor maar € 299,- heb je toegang tot een volwaardig lidmaatschap. Dat betekent een enorme hoeveelheid praktische kennis, relevante updates en vele andere voordelen!

Ontdek de voordelen van het lidmaatschap:

Sluit je PIN-abonnement af

Net klaar en nu al bijblijven

30% korting in de webwinkel

Sluit nu jouw PIN-abonnement af met ledenkorting en ontvang 10 PIN's, ieder geaccrediteerd voor 2 punten! Bekijk de thema's van jaargang 2019/2020.Het NHG heeft een uitgebreid nascholingspakket. Naast e-learnings bieden wij ook praktijkgerichte groepsnascholing aan. Bekijk het actuele aanbod van NHG-Nascholing.Leden ontvangen korting op alle producten in de webwinkel. Bestel handboeken,praktijkwijzers en handige praktijkkaarten.

Nieuwe standaarden website

Thuisarts.nl

NHG-Congres 2019 groot succes

Logo NHG-Congres 2019
De vertrouwde NHG-Standaarden krijgen een nieuwe webomgeving. 7 standaarden zijn al te vinden in de betaversie. Neem een kijkje en laat je feedback achter.Thuisarts.nl is dé website waar alle publieks- en patiënteninformatie van het NHG is verzameld. Deel gemakkelijk informatie met je patiënten.Het NHG-Congres op 15 november in Maastricht was een dag vol informatie, inspiratie en kennis delen. Er kwamen veel jonge huisartsen op af. Lees het uitgebreide verslag.