U bent hier

NHG: ook voor startende huisartsen onmisbaar!

Ook als beginnend huisarts is een lidmaatschap van het NHG onmisbaar. Je krijgt hiermee toegang tot een enorme hoeveelheid praktische kennis, relevante updates en vele andere voordelen. Maar belangrijker nog: je bouwt mee aan het vergroten van de kwaliteit (wetenschappelijk gefundeerd) van jouw beroepsuitoefening. Omdat er als startende huisarts al behoorlijk wat kosten op je afkomen, hebben we een voordelig aanbod voor je. Het eerste jaar lidmaatschap betaal je maar € 299. Bekijk de voorwaarden voor het starterstarief en regel het vandaag nog.

 

Wat doet het NHG?

Het NHG:

  • ontwikkelt en actualiseert de NHG-standaarden en richtlijnen
  • ontwikkelt en ondersteunt de ontwikkeling van E-learnings, instructiefilms, praktische boeken, praktijkkaarten, het NHG-Formularium, E-Health toepassingen en nog veel meer
  • is initiatiefnemer en ontwikkelaar van Thuisarts.nl: DE website voor jouw patiënten, EN voor jou als huisarts
  • werkt mee aan meer dan 150 aanpalende richtlijnen die ook voor jou als huisarts van belang zijn
  • houdt jaarlijks allerlei richtlijnen van derden buiten de deur waarvan wij vinden dat die je werkdruk onnodig verzwaren.

Meerwaarde van jouw lidmaatschap

Iedere dag zetten we ons als wetenschappelijke beroepsvereniging in om de kwaliteit van de beroepsuitoefening van onze ruim 13.000 leden verder te vergroten. We doen dit met veel passie, maar kunnen het niet alleen. Met elkaar maken we namelijk het verschil. Ook jij kunt met jouw lidmaatschap van het NHG verschil maken. Bouw je met ons mee?

Hoe komt een NHG-Standaard tot stand?

Sluit je NHG E-Learning abonnement af

Kom werken bij het NHG!

30% korting in de webwinkel

Voor slechts € 220,- per jaar krijg je toegang tot meer dan 40 up-to-date e-learnings. Bekijk hier het het abonnement voor online nascholing. Ook als beginnende huisarts kun je een steentje bijdragen aan het NHG. Zo is ongeveer 50% van de NHG-crew/medewerker zelf ook (parttime) huisarts. Neem een kijkje bij onze vacatures. Als lid ontvang je korting op alle producten in de winkel. Van praktijkkaarten tot praktische boeken. Neem een kijkje in de webwinkel!

12 keer per jaar H&W

Thuisarts.nl

Wonca Europe 2021

Elke maand het tijdschrift Huisarts en Wetenschap met relevante en state of the art onderzoek, actuele beschouwingen, prikkelende opinies, informatieve interviews en praktijkgerichte casuïstiek en nascholing! Thuisarts.nl is dé website waar alle publieks- en patiënteninformatie van het NHG is verzameld. Deel gemakkelijk informatie met je patiënten. Het NHG is dit jaar gastheer van WONCA Europe. Het congres vindt online plaats van 6 tot en met 10 juli 2021 en heeft als thema ‘Practising Person Centered Care’.