U bent hier

Zoekfunctie richtlijnenwebsite verbeterd

23 juni, 2021

De NHG-richtlijnenwebsite is op basis van gebruikersfeedback verbeterd! De belangrijkste wijziging is dat u nu ook binnen de richtlijn gericht kunt zoeken. Daarnaast is ook een aantal kleine verbeteringen doorgevoerd, zoals het maken van een actuele PDF en de mogelijkheid om alle NHG-Standaarden en NHG-Behandelrichtlijnen te downloaden. Zo heeft u ook offline toegang tot de informatie, waar en wanneer u het nodig heeft.

Op de NHG-richtlijnenwebsite vindt u actuele informatie van de meest voorkomende aandoeningen die in de huisartsenpraktijk voorkomen. U zoekt hier slim en snel binnen onze NHG-Standaarden en -Behandelrichtlijnen. Sinds de lancering vorig jaar zijn de richtlijnen meer dan 4,3 miljoen keer bezocht en daarmee een onmisbare schakel in de huisartsenzorg in Nederland.

Slim zoeken snel vinden

Gericht binnen een standaard of richtlijn zoeken was al mogelijk, maar is nu volledig geïntegreerd met behulp van een nieuwe zoekbalk in de linkerkolom. Zo zoekt en vindt u nog sneller de informatie die u nodig heeft:

  • Extra zoekbalk om snel binnen de standaard te zoeken.
  • Switch snel en eenvoudig tussen samenvatting en volledige versie.
  • Relevante patiëntinformatie via Thuisarts.nl bij het onderwerp staat in de rechterkolom.
  • Uw vaardigheden opfrissen? Bekijk onze relevante instructiefilms en e-learnings.
  • Beschikbaar op desktop en mobiel, online en offline.

Deel uw feedback

We optimaliseren de richtlijnenwebsite continu, van vorm tot inhoud. Waar bent u blij mee of welke wensen heeft u nog? Deel uw feedback met ons.

> Deel uw feedback