U bent hier

Thuisarts.nl populairste website van 2021

13 december, 2021

Thuisarts.nl is uitgeroepen tot populairste Website van het jaar 2021 in de categorie Gezondheid. Daar zijn we trots op! Het is opnieuw erkenning voor Thuisarts.nl als onafhankelijke publiekswebsite met betrouwbare informatie over ziekte en gezondheid. En we blijven innoveren om deze positie verder uit te bouwen. Voor iedereen die heeft gestemd: hartelijk dank voor uw steun.

De Website van het Jaar verkiezing is een jaarlijkse award die wordt uitgereikt aan de beste en populairste websites van Nederland gericht op populariteit, kwaliteit en inhoud. In 2016 en in 2018 werd Thuisarts.nl ook al beloond met de prijs voor Populairste Website.

Naast patiënten gebruiken ook bijna alle huisartsen en steeds meer medisch specialisten Thuisarts.nl. In totaal staan er nu ruim 1.350 teksten (situaties) op Thuisarts.nl, waarvan meer dan 500 medisch-specialistische teksten. Inmiddels wordt bij alle medisch-specialistische richtlijnen patiëntinformatie ontwikkeld voor Thuisarts.nl.

Dé medische informatiebron van Nederland

We blijven ons best doen om de website continu te verbeteren om dé medische informatiebron van Nederland te blijven. Onze ambitie is dat Thuisarts.nl een generieke, digitale informatievoorziening wordt met betrouwbare en toegankelijke gezondheidsinformatie voor iedereen.