U bent hier

NHG Rx: Formularium app gratis voor NHG-leden!

21 november, 2017

Voor NHG-leden en gebruikers van Prescriptor is de formularium app gratis beschikbaar. Vanaf nu heeft u altijd het complete NHG-Formularium bij de hand: in de praktijk, thuis en onderweg. De app heeft zoekfilters gericht op indicatie en via ICPC. Door het invoeren van patiëntenkenmerken kunt u gericht advies krijgen op patiëntniveau. De informatie is al beschikbaar via het zakboekje Farmacotherapie voor de huisarts en is nu ook snel en gemakkelijk te raadplegen via pc, tablet en smartphone.

Meer informatie over downloaden en registreren

Huisartsen die nu al Prescriptor gebruiken adviseren we om zich te registreren als Prescriptor gebruiker. Huisartsen die geen gebruikmaken van Prescriptor kunnen zich registreren als NHG-lid. Houd uw NHG-lidmaatschapsnummer daarvoor bij de hand (deze vindt u o.a. op de facturen).
Voor niet-leden is de app binnenkort tegen betaling beschikbaar.

Verbeteringen

Het NHG onderzoekt samen met partner Digitalis voortdurend naar manieren om de kwaliteit van NHG Rx te verbeteren. Heeft u suggesties voor verbetering? Stuur uw inhoudelijke opmerking of vraag naar info@nhg.org en uw technische suggesties kunt u mailen naar nhgrx@digitalis.nl.

Nuttige links