Wie ben je?

Robert Keppel
Robert Keppel

Ik ben nu ruim 6 jaar huisarts in onze praktijk in het bosrijke Maarn. Samen met 3 collega’s runnen wij met veel plezier deze prachtige praktijk. Met mijn vrouw, die huisarts is in Utrecht, hebben wij een fantastische zoon en dochter! Daar ligt een deel van mijn interesse natuurlijk.

De Verenigingsraad behoort een mooie afspiegeling te zijn van zijn leden, ook was er weer jong bloed nodig.

Waarom ben je huisarts geworden?  

Als huisarts ben ik bezig met alles wat de eerstelijnszorg zo mooi maakt: diversiteit. Ik geef vaak onderwijs op het gebied van patiëntveiligheid, duik op in allerlei bestuurlijke hoeken en houd me daarnaast graag bezig met patiëntenzorg. Mijn specifieke aandachtsgebieden zijn transmurale zorg en ICT, daar kan ik echt mijn hart ophalen.

Waarom ben je lid geworden van de VR? 

Als voormalig voorzitter van de Landelijke Organisatie van Aspirant Huisartsen (LOVAH) draag ik onze beroepsverenigingen een warm hart toe. Dit was ook de reden om me aan te sluiten bij de Verenigingsraad. De Verenigingsraad behoort een mooie afspiegeling te zijn van zijn leden, ook was er weer jong bloed nodig.

Waarvoor mogen collega’s jou benaderen?

De medewerkers mogen mij altijd benaderen als ze input nodig hebben over een bepaald onderwerp. Het is onwijs leuk om daar samen over te brainstormen. Ken elkaar, gebruik elkaar; samen voor kwalitatieve huisartsenzorg!