Het programma NHG E-learnings biedt huisartsen (en vaak ook praktijkondersteuners) praktische kennis en handvatten over diverse onderwerpen uit de huisartsenpraktijk. De e-learnings sluiten aan op de (herziene) NHG-Standaarden en -Behandelrichtlijnen of behandelen niet-richtlijngebonden onderwerpen die nuttig zijn in de dagelijkse praktijk. Er zijn e-learnings van 2 uur, maar ook van 1 uur of een half uur.

Accreditatiepunten | Vernieuwingen 2023

Nieuw is dat vanaf 2023 het maximaal aantal accreditatiepunten dat behaald kon worden binnen het jaarabonnement (20 punten) is losgelaten. Zo is het jaarabonnement dus optimaal en voor iedereen te gebruiken.

In het najaar van 2022 vroegen we onze gebruikers naar hun ervaringen en verwachtingen. Dit onderzoek leverde ons veel bruikbare informatie op, waarmee we aan de slag zijn gegaan. Zo werken we aan de volgende vernieuwingen:

De meeste NHG E-learnings duren ongeveer 2 uur. Dit jaar maken we ook kortere e-learnings van 30 of 60 minuten.

We starten een pilot om te zien of er voldoende draagvlak is voor e-learnings in de vorm van geaccrediteerde podcasts.

De NHG E-learnings zijn geoptimaliseerd voor gebruik op desktop en laptop. In de toekomst kunnen korte e-learnings ook op tablet en mobiel gemaakt worden.

Er is een nieuw design van de NHG-Leeromgeving met een betere navigatie tussen de verschillende onderdelen.

Kies voor een jaarabonnement met korting

Wilt u uw kennis up-to-date houden met kwalitatief hoogwaardige nascholing? Kies dan voor een voordelig jaarabonnement op NHG E-learnings. De prijs voor NHG-leden bedraagt € 235, niet-leden betalen € 373.

Daarmee krijgt u:  

  • Toegang tot alle beschikbare e-learnings  
  • Betrouwbare en onafhankelijke nascholing  
  • Geen maximum op het aantal te behalen accreditatiepunten  
  • 37% korting als NHG-lid  

Wilt u een enkele e-learning aanschaffen? Dan betaalt u als NHG-lid € 37 (2 accreditatiepunten), niet-leden betalen € 63.