U bent hier

Vragenlijst onderzoek effectiviteit e-health in de huisartsenzorg

30 maart, 2022

Voor het onderzoek naar de effectiviteit van e-health in de huisartsenzorg is de vakgroep Huisartsgeneeskunde van de Universiteit Maastricht op zoek naar lopende implementaties, wetenschappelijke studies én ervaringen van huisartsen en andere zorgverleners in de huisartsenzorg. Zij vragen uw medewerking door het invullen van een digitale vragenlijst.

Huisartsenpraktijken en -organisaties hebben sinds de start van de coronapandemie veel ervaring opgedaan met digitale zorg. In opdracht van het NHG, de LHV en InEen doet de vakgroep Huisartsgeneeskunde van de Universiteit Maastricht onderzoek naar de effectiviteit van digitale zorg in de huisartsenzorg. Het onderzoek concentreert zich op 3 vormen: contact op afstand (videoconsult en e-consult), telemonitoring en digitale zelftriage.

Vul deze digitale vragenlijst in

Zij vragen uw medewerking door een digitale vragenlijst in te vullen. Het invullen van iedere vragenlijst kost u maximaal 5 minuten. U vult één of beide vragenlijst(en) alleen in als deze relevant is voor u.

Mochten er meerdere onderzoeksprojecten/implementaties binnen uw organisatie zijn, dan kunt u voor ieder een apart formulier invullen. Dit kunt u doen door nogmaals op de bovenstaande link(s) te klikken na het versturen van de vragenlijst.

Heeft u vragen of wilt u op een andere manier informatie aanleveren, dan kunt u contact opnemen met de hoofdonderzoeker Dr. Lennart van der Burg: L.vanderburg@maastrichtuniversity.nl