U bent hier

Vernieuwde omgeving NHG-dossier Coronavirus

9 april, 2020

Het NHG-dossier Coronavirus is in een razendsnel tempo uit zijn jasje gegroeid. Om alle informatie niet alleen beter vindbaar maar vooral beter doorzoekbaar te maken, is de content van het dossier in een aparte website gegoten. Per 9 april is alle informatie overgezet. Bezoekers van het ‘oude’ dossier worden automatisch doorgeleid naar de vernieuwde omgeving.

De ontwikkelingen en informatie over het coronavirus en COVID-19 volgen elkaar in snel tempo op. De nieuwe omgeving is gebruiksvriendelijker, zodat u sneller vindt wat u zoekt. Er is een overzichtelijke hoofdstukindeling gemaakt, zoveel mogelijk gelijk aan de indeling van de NHG-Standaarden. Daarnaast bevat het coronadossier ook andersoortige informatie, welke nu sneller vindbaar is. We spelen hiermee in op een veel gehoorde wens.


Voordelen nieuwe omgeving

Het dossier beschikt over een eigen navigatie en is hiermee beter leesbaar, beter doorzoekbaar en beter afgestemd op de informatiebehoefte van de bezoeker. Vanzelfsprekend is de website ook mobiel goed toegankelijk.

Bekijk het vernieuwde NHG-dossier Coronavirus.