U bent hier

Programma's voor Individuele Nascholing (PIN)

Het NHG verzorgt inhoudelijke nascholing op basis van de NHG-Richtlijnen die aansluit op de praktijk van alledag. Het volgen van deze nascholing vergroot uw kennis en daarmee de kwaliteit van zorg die u levert. Met onze digitale nascholing doet u dit bovendien waar en wanneer het u uitkomt.

Per jaargang verschijnen er tien e-learnings (PIN’s). De PIN’s worden ondersteund met film- en geluidsmateriaal, zijn zowel te volgen op uw computer als uw tablet, en zijn 5 jaar geldig (of totdat de inhoud niet meer actueel is).

 > Nieuw: PIN Levenseinde en euthanasie (januari 2021) <

Het gemak van het PIN-abonnement 2020/2021

Als PIN-abonnee bent u niet alleen goedkoper uit, ook worden nieuwe PIN's automatisch aan uw leeromgeving toegevoegd en wordt u geïnformeerd zodra deze klaarstaat. U kunt het PIN-abonnement op ieder gewenst moment van het jaar afsluiten via de NHG-Webwinkel, u ontvangt dan alle verschenen PIN´s van die jaargang.

Deze PIN's verschijnen in jaargang 2020/2021

  1. Urineweginfecties, antibioticaresistentie en bijzonder resistente micro-organismen
  2. Astma bij volwassenen
  3. PID / Huidproblemen
  4. Anemie
  5. Levenseinde en euthanasie
  6. Hand- en Polsklachten
  7. Maagklachten
  8. Radiologische Diagnostiek
  9. Hartfalen
  10. COPD/e-health/Covid-19

 

Bestel hier een voordelig PIN-abonnement 

Contact

Wilt u meer weten over onze nascholing, het PIN-abonnement of loopt u tegen problemen aan? Wij helpen u graag en zijn telefonisch bereikbaar via 088-5065500 of per e-mail via ledenservice@nhg.org