U bent hier

Programma's voor Individuele Nascholing (PIN)

Het NHG verzorgt inhoudelijke nascholing op basis van de NHG-Richtlijnen die aansluit op de praktijk van alledag. Het volgen van deze nascholing vergroot uw kennis en daarmee de kwaliteit van zorg die u levert. Met onze digitale nascholing doet u dit bovendien waar en wanneer het u uitkomt.

Per jaargang verschijnen er tien e-learnings (PIN’s). De PIN’s worden ondersteund met film- en geluidsmateriaal, zijn zowel te volgen op uw computer als uw tablet, en zijn 5 jaar geldig (of totdat de inhoud niet meer actueel is).

 > PIN Radiologische diagnostiek (juni 2021) <


 

Het gemak van het PIN-abonnement 2020/2021

Als PIN-abonnee bent u niet alleen goedkoper uit, ook worden nieuwe PIN's automatisch aan uw leeromgeving toegevoegd en wordt u geïnformeerd zodra deze klaarstaat. U kunt het PIN-abonnement op ieder gewenst moment van het jaar afsluiten via de NHG-Webwinkel, u ontvangt dan alle verschenen PIN´s van die jaargang.

Deze PIN's verschijnen in jaargang 2020/2021

 1. Urineweginfecties, antibioticaresistentie en bijzonder resistente micro-organismen
 2. Astma bij volwassenen
 3. PID / Huidproblemen
 4. Anemie
 5. Levenseinde en euthanasie
 6. Hand- en polsklachten
 7. Maagklachten en preventie van maagcomplicaties door geneesmiddelgebruik
 8. COPD
 9. Hartfalen
 10. Radiologische diagnostiek
 11. COVID-19

 

Bestel hier een voordelig PIN-abonnement 

Contact

Wilt u meer weten over onze nascholing, het PIN-abonnement of loopt u tegen problemen aan? Wij helpen u graag en zijn telefonisch bereikbaar via 088-5065500 of per e-mail via ledenservice@nhg.org