U bent hier

Welke organisaties zitten in de regio? Check de nieuwe Regiovergelijker

28 oktober, 2021

Wilt u zien met welke GGD’en of met welk netwerk acute zorg u in uw regio te maken heeft? Check dan de nieuwe Regiovergelijker op hechtehuisartsenzorg.nl.

Binnen een huisartsenregio werkt u samen met andere regionale (zorg)organisaties. Vaak hanteren die een afwijkende regio-indeling, waardoor u of uw organisatie met meer GGD’en, zorgkantoren, ROAZ, LHV-kringen of werkafspraken tussen zorgverzekeraars en gemeenten te maken hebt. De Regiovergelijker laat zien hoe de regio-indelingen van deze belangrijke regionale partners zich verhouden tot de huisartsenregio’s. Zo ziet u in 1 oogopslag met welke organisaties u in uw regio te maken hebt.

> Ga naar de Regiovergelijker

Deel het actuele regioplan

Wilt u het actuele regioplan van de regio ook delen met collega-organisaties en huisartsen in het hele land? Mail deze dan naar info@hechtehuisartsenzorg.nl.

Meer informatie

Met Hechte Huisartsenzorg, de Regiokaart en de Regiovergelijker stimuleren en ondersteunen InEen, LHV en NHG structurele samenwerking in de regio. Een gezamenlijke visie en 6 bouwstenen voor de regionale huisartsenorganisatie vormen hiervoor de basis. Kijk voor meer informatie op www.hechtehuisartsenzorg.nl.