U bent hier

Subsidieoproep : projectideeën complexe onderzoeksvragen huisartsgeneeskunde

2 oktober, 2020

ZonMw roept huisartsen en huisartsonderzoekers op om projectideeën in te dienen binnen de ronde ‘complexe onderzoeksvragen huisartsgeneeskunde’. Het gaat om complex onderzoek met forse methodologische uitdagingen.

Een van de randvoorwaarden is dat er in de subsidieaanvraag expliciet aandacht is voor het perspectief van praktiserende huisartsen: hoe helpt het beantwoorden van juist deze vraag op dit moment huisartsen in hun praktijk? Alle benodigde informatie voor het indienen van een subsidieaanvraag is te vinden op de website van ZonMw. Subsidieaanvragen kunnen tot 10 november 14.00 uur worden ingediend.

Onderzoeksagenda huisartsgeneeskunde

De subsidieoproep is onderdeel van het Kennisprogramma Huisartsgeneeskunde van ZonMw en is bedoeld voor huisartsen en huisartsonderzoekers verbonden aan een universitaire afdeling Huisartsgeneeskunde of een onderzoeksorganisatie. Een van de doelstellingen van het programma is het beantwoorden van kennisvragen uit de Nationale Onderzoeksagenda Huisartsgeneeskunde. Hierbij is extra aandacht voor de complexiteit van huisartsgeneeskundig onderzoek en multidisciplinair onderzoek in de eerste lijn.