U bent hier

Dienstverlening NHG – geef uw mening

19 augustus, 2020

Verwachtingen hangen vaak samen met de verschillende (levens)fases en de wijze waarop het huisartsenvak wordt uitgeoefend. Het NHG wil beter aansluiten bij behoeften die op de verschillende momenten relevant voor u zijn. Om dit goed te doen gaan we vaker het gesprek aan en leggen we vragen aan u voor. Zo blijven we aansluiten bij wat u belangrijk vindt van uw beroepsvereniging en richten we ons aanbod aan producten en diensten daar zo optimaal mogelijk op in.

Geef uw mening

Als eerste stap zetten wij tijdens de zomermaanden een breed ledenonderzoek uit, waarbij wij naar uw ideeën voor de toekomst vragen. Welke ontwikkelingen ziet u om u heen die uw beroepspraktijk raken? En welke rollen ziet u hierbij voor het NHG? Welke producten en diensten moeten we verder uitbouwen? Of misschien wel loslaten? Hoe tevreden bent u over uw lidmaatschap? En kan het lidmaatschapsmodel misschien wel anders?

Het onderzoek heeft geen overlap met het grootschalige onderzoek dat de LHV recent heeft uitgevoerd naar de actuele situatie in huisartsenpraktijken en de invloed van COVID-19 op de huisarts en huisartsenpraktijk.

Onafhankelijk onderzoeksbureau

NHG-leden ontvangen medio augustus een persoonlijke e-mail met een link naar het onderzoek. Het onderzoek wordt uitgevoerd door het onafhankelijke onderzoeksbureau BusinessMonitor, dat veel ervaring heeft op het gebied van ledenorganisaties.

(Nog) geen lid maar wel ideeën?

Natuurlijk zijn we ook erg benieuwd hoe u tegen onze dienstverlening aankijkt en waar wij kunnen verbeteren. Wij waarderen het zeer als u kort tijd kunt vrijmaken om een aantal vragen te beantwoorden. Meer informatie en toegang tot het onderzoek vindt u door hier te klikken (enkel voor niet-leden).

Uitkomsten onderzoek

De uitkomsten uit het onderzoek helpen ons bij het maken van een aantal strategische keuzes. De uitkomsten worden op een later moment gedeeld in Huisarts en Wetenschap.

Samen bouwen aan een sterk NHG. Bouwt u mee?