U bent hier

Materialen voor gebruik van Thuisarts.nl in de praktijk

Het NHG vindt het belangrijk dat patiënten goede en betrouwbare voorlichting krijgen over ziekten en aandoeningen. Daarom maakt het NHG verschillende producten ter ondersteuning van de voorlichting door huisartsen, vóór, tijdens en na het consult. Deze producten sluiten aan op de wetenschappelijke richtlijnen voor huisartsen.

Toolkit

Op deze pagina vindt u een toolkit waarmee u via uw website melding kunt maken van Thuisarts.nl. De toolkit bevat het Thuisarts.nl-logo, banners en teksten die u kunt downloaden en plaatsen op uw eigen website of brieven. Op die manier kunt u patiënten informeren over Thuisarts.nl. 

Toolkit GPinfo.nl

Als pilot is vanaf 22 september een Engelstalige versie van Thuisarts.nl beschikbaar op GPinfo.nl. Hierop worden 35 medische en niet-medische onderwerpen aangeboden in het Engels. Om u te ondersteunen bij het communiceren over GPinfo.nl is een toolkit met onder meer logo's, posters en voorbeeldteksten beschikbaar. Ook kunt u gratis GPinfo.nl receptenblokken bestellen.

Wachtkamerscherm

Thuisarts.nl-module is ook beschikbaar voor uw wachtkamerscherm. Inmiddels kunt u uit zeven aanbieders van wachtkamersystemen kiezen. Maandelijks worden in de module tien nieuwe teksten en vijf filmpjes geplaatst. Heeft u interesse? Kijk dan in de NHG-Winkel naar de mogelijkheden van uw leverancier.

Praktijkwebsite

Op dit moment zijn er twee praktijkwebsite-aanbieders die een Thuisarts-module bieden:

Meer informatie is beschikbaar op de websites van deze aanbieders.