U bent hier

Huisarts en Wetenschap

De huisarts die op de hoogte wil blijven van wetenschappelijke ontwikkelingen op zijn vakgebied leest Huisarts en Wetenschap. Dagelijks publiceren we nieuwe artikelen online waarover we onze lezers via de wekelijkse nieuwsbrief informeren. Elke maand valt het papieren tijdschrift op de deurmat. We brengen relevant en state of the art onderzoek, actuele beschouwingen, prikkelende opinies, informatieve interviews en praktijkgerichte casuïstiek en nascholing. Ook richtlijnaanpassingen vindt u in H&W, net als verenigingsnieuws.

Deze maand in H&W

In de uitgave van oktober kunt u een pro en contra lezen over het nut van bevolkingsonderzoek naar borstkanker, over de plaats van de CRP-sneltest bij een COPD-exacerbatie en over knelpunten in de palliatieve spoedzorg. Verder leest u welke opvattingen burgers hebben over kernwaarden en kerntaken van de huisarts.

H&W nr. 10, oktober

En verder in dit nummer:

Fysiotherapie bij COPD helpt, maar blijft vaak onbenutHiv bij migrantenSnelgroeiend aneurysma van de buikaortaPijnlijke nachtelijke erectiesVulvaire jeuk: niet altijd candidiasisInterview met neuropsycholoog Elke Geraerts over time- en aandachtsmanagementSSRI's als niet-hormonale behandeling bij opvliegersOverweeg alfablokkers bij urinestenen en nog veel meer.

 

Wij wensen u veel leesplezier!

De H&W-redactie