U bent hier

Protocollaire Diabeteszorg

Protocollaire Diabeteszorg is al vele jaren een zeer gewaardeerd naslagwerk voor de diabeteszorg, uitgegeven door de stichting Langerhans. De nieuwe editie 2018/2019 is door samenwerking tussen Langerhans en het NHG tot stand gekomen.

Via deze webpagina vindt u een aantal protocollen en andere hulpdocumenten die specifiek op diabeteszorg gericht zijn.

Ook op Diabetes2.nl vindt u veel informatie over diabetes. Op het forum van Diabetes2.nl kunt u 24-uur per dag uw vragen over diabetes stellen aan een deskundig panel. U krijgt meestal binnen 24 uur een antwoord op uw vraag.

Bestellen

U kunt Protocollaire Diabeteszorg bestellen in onze winkel.

Downloads

Onderstaande protocollen en hulpdocumenten kunt u downloaden. De meeste documenten zijn als Word-bestand beschikbaar, zodat u ze eventueel aan kunt aanpassen aan uw eigen praktijksituatie. Let op: protocollen en hulpdocumenten mogen worden aangepast voor eigen gebruik binnen een praktijk of zorggroep. De voettekst mag daarbij niet uit de bijlage worden verwijderd. Buiten deze toepassing voor eigen gebruik geldt onverminderd het copyright van het NHG. Het NHG aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.

Sommige uitgebreide Word-documenten lijken vanaf de website niet goed geopend te kunnen worden in bepaalde versies van Internet Explorer. Als dit probleem zich voordoet, kunt u proberen het bestand eerst op te slaan en dan te openen. Mocht dat niet werken dan kunt u het in een andere browser zoals Chrome of Firefox proberen. Excuses voor het ongemak.

Protocollen

Hulpdocumenten