U bent hier

NHGDoc nascholingen

NHGDoc is een beslisondersteunend expertsysteem in het HIS dat u tijdens het consult patiënt-specifieke adviezen geeft op het gebied van diagnostiek, beleid en/of medicatie. Alle adviezen zijn gebaseerd op (de) NHG-Standaarden.

Ga naar www.nhgdoc.nl voor meer informatie over NHGDoc.

De NHGDoc Masterclass

In de NHGDoc masterclass leggen wij u in de vertrouwde omgeving van uw eigen praktijk uit hoe NHGDoc u in de praktijk kan ondersteunen. Uw hele team, arts(en), POH’ers en eventueel assistentes, kan

hieraan deelnemen.

Tijdens de masterclass komen o.a. de volgende zaken aan bod:

  • Hoe bespaart NHGDoc u tijd?
  • Wat is NHGDoc en waar kunt u het voor gebruiken?
  • De verschillende functionaliteiten in NHGDoc en hoe deze te gebruiken
  • Hoe NHGDoc in te stellen naar uw wens en behoefte
  • Toekomstige ontwikkelingen binnen NHGDoc

 

Doelgroep

De masterclass is met name geschikt voor huisartsen en praktijkondersteuners. Ook physician assistants en praktijkassistentes kunnen deelnemen.

Vereisten

U gebruikt Promedico-ASP, MicroHIS X, CGM Huisarts, OmniHis, Bricks Huisarts (voorheen TetraHIS) of Zorgdossier.

Kosten

De kosten bedragen €50,- (excl. BTW) per deelnemer, plus de reiskosten van de trainer (€0,19 p/km - excl. BTW). Er wordt voor minimaal 4 deelnemers gefactureerd. Bij groepen groter dan 10 personen bieden wij een offerte op maat aan. Neem dan contact op via info@nhgdoc.nl.

Aanmelden?

U kunt zich aanmelden voor de masterclass via: NHGdoc/nascholing of door contact op te nemen met ExpertDoc, info@nhgdoc.nl. Hierna zal er contact met u opgenomen worden om een NHGDoc Masterclass op maat te organiseren en krijgt u verdere informatie.

Accreditatie

De NHGDoc masterclass duurt ongeveer 1,5 tot 2,5 uur, waarvoor respectievelijk 2 à 3 punten gegeven worden. De masterclass is geaccrediteerd voor huisartsen en POH’ers. Physician assistants en andere in de huisartspraktijk werkzame verpleegkundigen die niet bij de NVvPO zijn aangesloten ontvangen een certificaat als bewijs voor deelname.

Docent

Monique Huijnen, Relatiemanager bij ExpertDoc.

Meer informatie?

Voor vragen of meer informatie kunt u een e-mail sturen aan NHGDoc, info@nhgdoc.nl of kijken op www.nhgdoc.nl.