U bent hier

StiP-College

Meerdere nieuwe NHG-Standaarden op een avond!

Inleiding

Jaarlijks brengt het NHG een aantal gereviseerde dan wel nieuwe standaarden uit. NHG-Scholing verzorgt al een aantal jaar nascholing over de NHG-Standaarden. Deze zogenaamde ‘StiP-cursussen’ van 4 uur worden meestal in samenwerking met regionale nascholingsorganisaties georganiseerd en zijn met name gericht op het implementeren van een van de standaarden in de eigen praktijk. 

Naast deze ‘StiP-cursussen’ heeft NHG-Scholing sinds 2015 een nieuw aanbod: het NHG StiP-College: Meerdere nieuwe NHG-Standaarden in een avond!

Dit zijn bijeenkomsten van 3 uur waarin in korte presentaties de makers van een (ver)nieuw(d)e standaard of andere NHG-producten de highlights van dit product de revue laat passeren. De deelnemers worden op deze manier in vogelvlucht bijgepraat over wat de belangrijkste onderdelen van dit product zijn en hoe de makers daartoe gekomen zijn. Ze krijgen bovendien tips over toepassing van de standaard in de praktijk.

Doelgroep

Dit StiP-College staat open voor huisartsen en praktijkondersteuners. De deelnemers beoordelen zelf of de scholing daadwerkelijk interessant is voor de POH. 

Waar en wanneer?

NHG-Scholing organiseert deze bijeenkomsten meerdere malen per jaar, in verschillende regio's. Voor data, onderwerpen, inschrijving en aanvullende informatie kunt u terecht op onze nascholingsagenda.

Docent

De cursus wordt per onderwerp verzorgd door een van de deelnemers van de standaardgroepen of productontwikkelaars op dit gebied.

Kosten

De kosten zijn € 110,- euro per deelnemer inclusief broodjes.

Tijden

18.00 uurOntvangst met broodjes
18.30 - 20.00 uurPresenties met discussie
20.00 - 20.15 uurPauze
20.15 - 21.45 uurPresentaties met discussie

Meer weten?

Voor inhoudelijke informatie: Michael Kijser, wetenschappelijk medewerker, NHG-Nascholing: M.Kijser@nhg.org.

Voor organisatorische informatie: Tessa Vocke, t.vocke@nhg.org, tel. 088 - 506 56 24

Accreditatie

Dit StiP-College is voor huisartsen en praktijkondersteuners geaccrediteerd voor 3 punten.