U bent hier

PINs, instructiefilms en games

Tot het nascholingspakket van het NHG behoren ook individuele nascholingsprogramma’s, die u zelfstandig, op een zelfgekozen tijdstip en in uw eigen tempo, kunt doornemen. De programma’s bieden actuele informatie, zijn (meestal) gebaseerd op de NHG-Standaarden en zijn geaccrediteerd.

PINs

De Programma’s voor Individuele Nascholing (PIN’s) zijn los verkrijgbaar, maar u kunt zich er ook op abonneren. Een jaargang bevat tien PIN’s, verschijnend als e- learning. Het is ook mogelijk alle programma’s als e-learning te ontvangen. PIN’s zijn voor twee uur geaccrediteerd met een geldigheidsduur van vijf jaar.

NHG-Webcasts

Een webcast laat u via uw eigen computer live meekijken naar de behandeling van een patiënt. U ziet uw collega’s aan het werk en hoort interviews met arts en patiënt. De web-tv-uitzendingen duren ongeveer vijftig minuten en zijn voor één uur geaccrediteerd. Het bekijken van een webcast is voor NHG-leden gratis.

Games

Via verschillende e-learnings leert u alles over de inhoudelijke werkwijzen. Vervolgens kunt u deze kennis in de praktijk brengen in een virtuele omgeving, alles is afgestemd op de werksituatie van de huisarts. De scenario’s dient u met goed gevolg af te sluiten voor uw accreditatie.