U bent hier

NHG-lidmaatschap

Uw lidmaatschap maakt het werk van het NHG mogelijk. Dankzij u kunnen wij bijvoorbeeld de NHG-Standaarden en de patiëntenvoorlichting op Thuisarts.nl ontwikkelen. Daarnaast behartigen wij uw belangen als het gaat om de inhoud en kwaliteit van uw vak.

De NHG-Standaarden vormen de basis van kwalitatief goede huisartsenzorg. Wij ontwikkelen voor de implementatie van de standaarden een breed scala aan materialen en methoden. Deze zijn gericht op:

  • het opfrissen en verdiepen van kennis en vaardigheden;
  • het geven van heldere uitleg aan patiënten; het ondersteunen en verbeteren van de praktijkvoering;
  • het toetsen van de kwaliteit van de praktijk; 
  • het bieden van ondersteuning bij ICT-ontwikkelingen.

Het NHG is voor alle huisartsen dé onafhankelijke partner: betrouwbaar, betrokken, kritisch en deskundig.

NHG-lidmaatschap

Contributie

Lid worden

Lees meer over de voordelen van een NHG-lidmaatschap. Wist u dat u bij het afsluiten van een lidmaatschap vele extra's krijgt?Een duidelijk contributieoverzicht van de lidmaatschapscategorieën van het NHG en de daarbij behorende tarieven.Ben u enthousiast geworden over het NHG? Word lid en profiteer van alle voordelen die het NHG te bieden heeft.

Voorwaarden

Veelgestelde vragen

Thuisarts.nl

Lees alles over de algemene voorwaarden van het NHG-lidmaatschap. Ook vindt u hier informatie over het doorgeven van wijzigingen.Wij hebben de meestgestelde vragen en antwoorden over het lidmaatschap verzameld. Staat u vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.Wist u dat u via Thuisarts.nl heel gemakkelijk informatie kunt inwinnen over allerlei kwalen? Er bestaat ook een app die u kunt downloaden.