U bent hier

Start NHG-Kaderopleiding Astma/COPD (Radboud UMC)

Heeft longzorg uw interesse? Zoekt u verdieping én verbreding in de diagnostiek en behandeling van astma en COPD? Dan is de NHG-Kaderopleiding Astma en COPD iets voor u.

Met de kaderopleiding astma en COPD bouwt u verder aan uw wetenschappelijke basis als huisarts om de beste zorg te leveren aan uw patiënten. U leert onder andere meer over spirometrie, de rol van medicatie, ziektelast, allergie, verslaving, comorbiditeiten, voeding en beweging. Ook is er volop aandacht voor vaardigheden zoals presenteren, onderhandelen, adviseren, project- en time management, advies geven en het snel zoeken en begrijpen van wetenschappelijke literatuur.

De kaderopleiding wordt verzorgd door de Afdeling Eerstelijnsgeneeskunde van het Radboudumc, in samenwerking met het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) en de COPD & Astma Huisartsen Adviesgroep (CAHAG).

 Meer informatie over de NHG-Kaderopleiding Astma/COPD (Radboud UMC) 

Aanmelden en vragen

U kunt zich aanmelden voor de zevende lichting (startdatum 16 december 2020) door een sollicitatiebrief met curriculum vitae per e-mail te sturen naar:

Dr. Erik Bischoff, huisarts
Coördinator NHG-Kaderopleiding Astma en COPD 'Lucht via lijnen'
E-mail: Erik.Bischoff@radboudumc.nl
Telefoonnummer: 024-3665068

Na aanmelding volgt een telefonische intake om kennis te maken en de verwachtingen te bespreken. Voor eerdere vragen over de kaderopleiding neemt u contact op met dr. Erik Bischoff, coördinator van de opleiding.

Praktische informatie

Datum: 
woensdag 16 december 2020 00:00