U bent hier

NHG-Congres 2014

NHG-Congres 2014 Dokteren doe je niet alleen. Over concrete samenwerking in praktijk, eerste en tweede lijn vindt plaats op vrijdag 21 november in de RAI in Amsterdam. Het congres is volgeboekt, inschrijven is niet meer mogelijk.

Terugblik 2014

 

Het thema ‘samenwerking’ is in deze tijd van toenemende ketenzorg en uitbreiding van de praktijkmedewerkers uiterst actueel. Vanuit alle mogelijke invalshoeken – en vaak op verrassende wijze – wordt dit thema belicht.
Lees hier het volledige programma.

Nieuws uit de NHG-Congres 2014-groep op HAweb

Voorstelling Ernst van der Pasch

Het voorprogramma op de donderdagavond voorafgaand aan het congres wordt ditmaal verzorgd door Ernst van der Pasch. Wie herinnert zich niet de hartverwarmende en geestige wijze waarop hij in 2011 de 8000 demonstrerende huisartsen toezong tijdens de manifestatie in Amsterdam? Ditmaal brengt hij zijn nieuwe theaterproductie voor u ten tonele: Beter.

Avondprogramma in de Amsterdam ArenA

Het afsluitende diner en feest vindt plaats in de Amsterdam ArenA. Ontvangst is op de tribune met een adembenemend uitzicht op het veld. De Hermes House Band zorgt voor een aangenaam muziekspektakel voor wie even helemaal los wil gaan op de dansvloer. En ook is weer gedacht aan degenen die gesteld zijn op wat meer rust.

Regel nu alvast dat u erbij kunt zijn!

Zet de data 20 en 21 november vast in uw agenda, regel een waarnemer, overleg met uw collega’s, plan het in met uw thuisfront en zorg dat u erbij kunt zijn!
U kunt ook het congres combineren met een weekendbezoek aan Amsterdam. RAI Hotel & Travel Service kan u ondersteunen met de hotelboekingen voor het NHG-Congres. Bij vragen over de hotelreserveringen kunt u contact opnemen met  RAI Hotel & Travel Service via e-mail (hotelservice@rai.nl) of per telefoon (020 549 1927).

Klik hier voor het reserveren van een hotelkamer.

Congrescommissie

Boven van links naar rechts: Francois Schellevis, Kees in 't Veld, Carolien van Leeuwen, Tim Linssen, Niels Chavannes.
Onder van links naar rechts: Meike Schellevis, Saskia Nicolai, Jettie Bont, Floris van de Laar, Debby Keuken.
Afwezig: Maarten Klomp

 

Praktische informatie

Datum: 
vrijdag 21 november 2014 (Hele dag)
Locatie: 
RAI Amsterdam