U bent hier

NHG basiscursus Erkend KwaliteitsConsulent

De volledige EKC basiscursus bestaat uit 2 dagen waarin met afwisselende en inspirerende werkvormen diverse aspecten van de functie als EKC de revue passeren.

Allereerst wordt ingegaan op de inventarisatie de wensen en behoeften van uw toetsgroepleden. Vervolgens krijgt u uitleg over de taken en verantwoordelijkheden van een EKC. U wordt hierbij op de hoogte gebracht van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van onderwijs en kwaliteitsbeleid; u maakt kennis met verschillende onderwijsvormen en gaat er direct praktisch mee aan de slag. Het motiveren van uw eigen groep komt vervolgens aan bod en u werkt aan een verbeteringsplan voor uw eigen praktijk. Na afloop gaat u naar huis met veel nieuwe ideeën over nascholing in de toetsgroep. NB: de cursus vindt plaats op twee losse dagen t.w. 30 mei en 15 juni.

Meer informatie over de inhoud van de cursus vindt u hier.

 

Praktische informatie

Datum: 
woensdag 30 mei 2018 (Hele dag) t/m vrijdag 15 juni 2018 (Hele dag)
Locatie: 
De Oude keuken Oude Parklaan 117, 1901 ZZ CASTRICUM
Accreditatie: 
13 punten
Kosten: 
Nascholingskosten abonnée DOKh (factuur): € 600,00 Nascholingskosten niet abonnée DOKh (factuur): € 857,00 Indien u kiest voor eenmalige afschrijving van uw cursusgeld, ontvangt u een korting van € 5,00