U bent hier

Algemene Ledenvergadering en symposium e-health 24 juni

Tijdens de Algemene Ledenvergadering staan we stil bij de activiteiten van de afgelopen periode. In het symposium gaan wij dieper in op wat e-health kan betekenen voor de huisartsenzorg.

Wildgroei aan gezondheidapps

E-health krijgt de laatste jaren steeds meer aandacht. Beleidsmakers, zorgverzekeraars en patiëntenorganisaties geloven dat e-health veel problemen in de zorg zou kunnen oplossen. Er worden daarom vele miljoenen geïnvesteerd in het ontwikkelen en testen van e-healthtoepassingen. Gevolg is een wildgroei aan gezondheidsapps, met name gericht op de consument/patiënt. Wat betekent dit voor u, uw relatie met de patiënt en uw consult?

Gastspreker hoogleraar Huisartsgeneeskunde Niels Chavannes van LUMC presenteert zijn onderzoek naar e-health en de bewijslast daarvoor. Daarna neemt Dr. Freke Zuure, programmaleider e-health bij het NHG, u mee in de e-healthontwikkelingen die u als huisarts raken of gaan raken, en vertellen we over onze ambities met Thuisarts.nl. Samen gaan we na waar kansen en uitdagingen liggen en hoe het NHG en de leden kunnen samenwerken. Het symposium zal worden voorgezeten door prof. Jako Burgers, strategisch medisch adviseur NHG.

Meld u aan via onderstaande link.

Vragen? Stuur een e-mail naar evenementen@nhg.org.

Ingelogde NHG leden kunnen hieronder de vergaderstukken downloaden

 

Praktische informatie

Datum: 
maandag 24 juni 2019 18:30 t/m 21:00
Locatie: 
Domus Medica te Utrecht