U bent hier

e-learning 'Stoppen met roken' voor bedrijfsartsen

De e-learning "Stoppen met roken" is gebaseerd op de NHG-Behandelrichtlijn Stoppen met roken en op de NHG-Zorgmodule Leefstijl Roken.
Door het volgen van deze e-learning krijgt u de inzichten en handvatten die u nodig heeft in de dagelijkse praktijk.

E-learning in vogelvlucht

Na het doornemen van deze e-learning:

  • weet u wat derdehands rook is
  • kent u de gevolgen van blootstelling aan rook
  • weet u wanneer u een motivatieverhogende interventie kunt inzetten
  • kent u de indicaties en contra-indicaties voor medicamenteuze ondersteuning
  • leert u over het beleid bij stoppen met roken tijdens zwangerschap en borstvoeding
  • weet u meer over de effecten van de e-sigaret

Deze e-learning is mede mogelijk gemaakt door subsidie van het Ministerie van VWS in het kader van het Preventieakkoord Roken 2019-2021.

Gratis

Bent u bedrijfsarts, dan worden de kosten voor deze e-learning door het Ministerie van VWS betaald en kunt u deze e-learning gratis volgen. U moet zich hiervoor via het onderstaande formulier aanmelden bij het NHG. Nieuwe aanmeldingen worden maandelijks verwerkt. Als uw aanmelding verwerkt is ontvangt u van het NHG instructies om een inlogaccount op de NHG-Leeromgeving aan te maken en de e-learning "Stoppen met roken" te maken.

Alleen bedrijfsartsen kunnen dit product gratis aanvragen door onderstaand formulier in te vullen. Voor geïnteresseerden werkzaam binnen andere werkgebieden is deze e-learning te bestellen in de NHG Webwinkel.

Bent u NHG-lid? Dan staat deze e-learning voor u klaar in de NHG-Leeromgeving. U hoeft dit formulier dan niet in te vullen.

Prive-adres