U bent hier

WONCA Europe Conference 2018 “Family medicine: quality, efficiency, equity”

WONCA

30 april, 2018

Van 25 mei tot en met 28 mei 2018 wordt in Krakau (Polen) de 23ste WONCA Europe Conference gehouden. Het thema van de conferentie is ‘Family Medicine: quality, efficiency, equity’. Ongeveer 300 Nederlandse huisartsen en aios nemen deel aan de conferentie.

WONCA maakt zich in 45 landen over de hele wereld sterk voor de huisartsgeneeskunde. Zij geven kosteloos het European Journal of General Practice uit waarmee u op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen. Meer weten over de conferentie? Lees hier meer.

Ook dit jaar levert het NHG diverse bijdragen aan de conferentie. Er worden workshops gegeven: ‘Ask 3 questions: implementation of shared decision making in general practice’, ‘How to organize community based prevention activities in collaboration between GP and public health’ en ‘Involving patients in improving the organisation of primary health care services’. Uitgangspunt van deze workshop is de nieuwe NHG-themapagina Patiëntervaringen. Daarnaast geeft het NHG een presentatie over ‘A digital individual care plan suitable for primary care’.

WONCA Europe 2021 naar Amsterdam

Tijdens het WONCA-congres in Krakau is bekendgemaakt dat de WONCA Europe conference van 2021 plaats zal vinden in Amsterdam. Na een pitch door bestuursvoorzitter Rob Dijkstra en drie stemrondes is er gekozen voor Nederland. Het congres wordt gehouden van 7 tot en met 10 juli 2021 in de RAI, met als thema ‘Practising Person Centered Care’.