U bent hier

WONCA 2020 impressie, save the dates WONCA 2021

22 december, 2020

Van 16 tot 19 december vond de WONCA Europe 2020 plaats die aanvankelijk fysiek in juni in Berlijn zou plaatsvinden. De opzet van het programma bleef hetzelfde, maar het evenement was geheel online. Hoe was de volledig virtuele conferentie die je volgt vanaf huis? Succesvol en leerzaam, volgens NHG-adviseur Jako Burgers. Lees hier zijn impressie.

Jako Burgers, strategisch-medisch adviseur van het NHG en bijzonder hoogleraar bij de vakgroep huisartsgeneeskunde, Universiteit Maastricht, is ‘Chair Scientific Committee’ van de WONCA 2021. Hij nam vanuit zijn werkkamer deel aan de WONCA 2020 en beschrijft de hoogtepunten in deze impressie.

Ook WONCA 2021 virtueel

Volgend jaar is het NHG gastheer van de WONCA. Dorien Zwart, hoofd van de afdeling huisartsgeneeskunde UMC Utrecht is ‘Chair Host Organising Committee’. De conferentie zal plaatsvinden van 6 tot en met 10 juli 2021.Vanwege de aanhoudende onzekerheid door de coronapandemie zal deze conferentie opnieuw geheel virtueel zijn. De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang.

Op de website van de WONCA 2021 vindt u meer informatie over de conferentie. Het thema van de conferentie is ‘Practising Person Centred Care’. De deadline voor het indienen van abstracts is 1 februari 2021. Wij zien de bijdragen graag tegemoet!