U bent hier

Wereld Suïcide Preventiedag

9 september, 2016

Morgen is het Wereld Suïcide Preventiedag. Bijna de helft van alle Nederlanders ervaart in zijn leven weleens een psychisch probleem. De huisartsenzorg heeft hierbij een grotere rol gekregen.

Het NHG heeft diverse materialen en Thuisarts.nl-voorlichting beschikbaar ter ondersteuning van de behandeling van uw ggz-patiënten.

Nieuw boek: GGZ in de huisartsenpraktijk

In dit boek is geprotocolleerde zorg losgelaten. De focus ligt nu op een effectieve, persoonsgerichte behandeling. De hulpvraag van uw patiënt is leidend en niet een DSM-diagnose. Het uitgangspunt is de eigen kracht van uw patiënt.

Bestel nu het boek! NHG-leden betalen € 32,-.

Symposium ‘Huisarts en poh-ggz: Samen sterker!’

Op 2 februari 2017organiseren het NHG en de PsyHAG opnieuw dit symposium in Nieuwegein. Prof. Jim van Os – onder meer bekend van ‘De DSM-5 voorbij!’ en de website Schizofreniebestaatniet.nl – bijt het spits af. Daarna staat uitwisseling van uw gezamenlijke ggz-kennis in workshops centraal. U gaat gegarandeerd naar huis met nieuwe inspiratie.

Markeer 2 februari 2017 in uw agenda! Het programma volgt spoedig!

Wilt u ggz-scholing volgen?

Het NHG biedt hiervoor diverse groepsgewijze cursussen: Taboes in de spreekkamer, Suïcidepreventie en Psychische problemen.

Vragen?

Stuur een e-mail naar Klant- en Relatiecontact via info@nhg.org.