U bent hier

Webinar ‘Data: download of delete?’

11 oktober, 2021

Het derde en laatste webinar in aanloop naar het NHG-Congres in Den Bosch vindt plaats op donderdag 4 november 2021. Tijdens een kort en interactief programma hoort u meer over welke digitale interventies mogelijk zijn bij slecht slapen, hoe u waarde onttrekt uit de steeds verder groeiende medische data (minicollege) en hoe u de patiënt betrekt bij design thinking. De toegang is gratis voor NHG-leden.

Interactief programma

Diverse sprekers vertellen u meer over het thema ‘Data: download of delete’. De onderwerpen zijn verkozen door deelnemers aan de eerder gehouden webinars en gaan over de inzet van digitale toepassingen in de huisartsenpraktijk. U kunt meedoen door uw mening te geven op de verschillende stellingen en door uw vragen te stellen aan de gasten. Aan tafel zitten:

  • Merijn van de Laar en Ingrid Verbeek | Beter slapen zonder pillen
  • Olivier Thijssens en Henk Schers | Minicollege Big Data: waardecreatie voor de huisartsenzorg
  • Karin Alfenaar en Mario de Zeeuw | Design thinking in de praktijk

Meer informatie en aanmelden

NHG-leden hebben een persoonlijke uitnodiging gekregen om gratis deel te nemen. Heeft u die niet gekregen, stuur dan een e-mail naar ledenservice@nhg.org.

Bent u (nog) geen NHG-lid? Dan betaalt u € 29,95. Klik hier om u aan te melden.

Het webinar is voor huisartsen voor 1 punt geaccrediteerd. Vanaf 19:30 uur is het online platform bereikbaar en ontmoet u collega’s alvast online. Het webinar zelf start om 19:45 uur en duurt tot 21:00 uur, het is ook mogelijk om het later terug te kijken. Meer informatie over het precieze programma en de sprekers vindt u op nhgcongres.nl.

NHG-Congres 8 april 2022

Het NHG-Congres met het thema ‘Poten in de klei, kop in de cloud’ vindt plaats op vrijdag 8 april 2022 in Den Bosch. Tijdens het congres gaan we dieper in op de thema’s die tijdens de verschillende webinars zijn/worden behandeld.

Terugkijken eerdere webinars

Heeft u de webinars 'Telemonitoring: zorg op afstand of zorg dichtbij' en/of 'Digitaal: het nieuwe normaal' gemist? Via de NHG-Leeromgeving zijn ze voor leden gratis terug te kijken. U ontvangt 1 accreditatiepunt per webinar.