U bent hier

Vernieuwde HAweb gaat binnenkort live!

20 april, 2017

Op woensdag 10 mei presenteren het NHG en de LHV u het vernieuwde HAweb, dat overzichtelijker en gemakkelijker is in het gebruik. Hierbij informeren we u over enkele praktische zaken. Als HAweb-gebruiker ontvangt u deze informatie ook via de nieuwsbrief.

Van 4 tot 10 mei beperkt te gebruiken

We hebben enkele dagen nodig om te zorgen dat we alle informatie van de oude naar de nieuwe versie goed overzetten. Daardoor kunt u tussen 4 en 10 mei geen aanpassingen doen op HAweb.nl. Op woensdag 10 mei gaat de nieuwe versie van HAweb live. Vanaf dat moment kunt u HAweb weer volledig gebruiken. Wij houden u via de mail, NHG- en LHV-website op de hoogte over de planning en details. Houd uw mailbox in de gaten!

In het kort

HAweb blijft hét online netwerk om met uw collega-huisartsen in het hele land kennis uit te wisselen en om online samen te werken in groepen. Op een aantal onderdelen vinden er grote veranderingen plaats, zoals het dashboard en de vacatures. Ook komen er een aantal nieuwe mogelijkheden bij. Wat alle veranderingen precies voor u betekenen, leest u hier.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op via helpdesk@haweb.nl.