U bent hier

Thuisarts.nl populairste Website van het Jaar 2016

1 december, 2016

Thuisarts.nl is uitgeroepen tot de populairste Website van het Jaar 2016 in de categorie Gezondheid. Het NHG is trots en blij met de erkenning voor Thuisarts.nl als onafhankelijke publiekswebsite met betrouwbare informatie over ziekte en gezondheid! We danken alle huisartsen en andere bezoekers die op ons gestemd hebben. Ook bedanken we onze bezoekers en leden voor alle positieve reacties en de vele tips en suggesties voor nieuwe onderwerpen.

Bijna vijf jaar na de lancering is Thuisarts.nl uitgegroeid tot de best bezochte website met onafhankelijke en betrouwbare gezondheidsinformatie, met zo’n 1,8 miljoen unieke bezoekers en ruim 4 miljoen pageviews per maand. Het succes van Thuisarts.nl blijkt ook uit recent onderzoek van het Leids Universitair Medisch Centrum en het NHG: het zorggebruik bij de huisarts is na de lancering van Thuisarts.nl afgenomen met maar liefst 12%. Thuisarts.nl is gebouwd en wordt technisch ondersteund door One shoe.

Over de Website van het Jaar verkiezing

De Website van het Jaar verkiezing is de jaarlijkse online publieksprijs voor de beste en populairste websites. De genomineerde websites worden ingedeeld in 24 categorieën. De Website van het Jaar verkiezing wordt objectief en onafhankelijk georganiseerd door MetrixLab.