U bent hier

Stem op Thuisarts.nl als beste website van het jaar

13 september, 2022

Thuisarts.nl is opnieuw genomineerd voor website van het jaar in de categorie Gezondheid. En daar zijn we trots op! Dit jaar willen we niet alleen de populairste website worden, maar ook de beste. Vindt u ook dat Thuisarts.nl de beste website is? Breng dan direct uw stem uit en waardeer vooral ook de content, navigatie en het design.

Stemt u ook?

De Website van het Jaar verkiezing is een jaarlijkse award die wordt uitgereikt aan de populairste en de beste websites van Nederland, gericht op populariteit, kwaliteit en inhoud. Vorig jaar werd Thuisarts.nl gewaardeerd met een prachtige 9,7 en wonnen we de prijs voor populairste website. Dat is de website die de meeste stemmen krijgt. Prolongeren van deze titel zou prachtig zijn, maar graag worden we dit jaar uitgeroepen tot beste website. De beste website heeft de hoogste kwaliteitsscore op content (inhoud), navigatie, design en aanbevelingsintentie.

Dus breng uw stem uit en waardeer die onderdelen met zo veel mogelijk sterren.

Tot 21 oktober kunt u uw stem uitbrengen. Met elkaar kunnen wij Thuisarts.nl nog meer naamsbekendheid geven. Alvast hartelijk dank voor uw stem!

Over Thuisarts.nl

Naast patiënten gebruiken ook bijna alle huisartsen en steeds meer medisch specialisten Thuisarts.nl. In totaal staan er nu bijna 1.400 teksten (situaties) op Thuisarts.nl, waarvan meer dan 500 medisch-specialistische teksten. Bij alle medisch-specialistische richtlijnen wordt patiëntinformatie ontwikkeld voor Thuisarts.nl. De informatie is vanuit patiëntenperspectief en in eenvoudige taal (B1-niveau) geschreven en gemakkelijk toegankelijk. Verder staan er ruim 200 video’s op de website die moeilijke onderwerpen in 2 tot 3 minuten makkelijk uitleggen, en bijna 60 anatomische tekeningen.

We blijven ons best doen om de website continu te verbeteren om dé medische informatiebron van Nederland te blijven. Onze ambitie is dat Thuisarts.nl een generieke, digitale informatievoorziening wordt met betrouwbare en toegankelijke gezondheidsinformatie voor iedereen.