U bent hier

NHG-Congres 2017 ‘Huisarts Universalis - Nieuwsgierig in ontwikkeling’

1 september, 2017

Op vrijdag 17 november 2017 vindt het NHG-Congres plaats in de RAI in Amsterdam. Dit jaar is het thema ‘Huisarts Universalis - Nieuwsgierig in ontwikkeling’.

Huisarts Universalis verwijst naar de homo universalis, die optimaal gebruikmaakt van al zijn talenten en mogelijkheden. Als huisarts werkt u in een veelzijdige, boeiende en snel veranderde samenleving. Vanuit verschillende invalshoeken komt er informatie op u af. U wordt uitgedaagd om u te blijven ontwikkelen.

Tijdens het congres lopen er vier rode draden door de veelheid van leervormen. Een rode draad is het leren van, of nog liever, samen met de patiënt in de spreekkamer; een andere is het leren in een team, uw praktijkteam of toetsgroep. De derde rode draad is het individuele, op uw eigen behoefte afgestemde, leren. De vierde rode draad, ten slotte, is het opleiden zelf, want misschien leert u wel nergens zoveel van als van opleiden.

Leren is leuk, ook en misschien wel vooral, als u dat uw hele leven blijft doen. Want hoe belangrijk is een leven lang leren voor de ontwikkeling van uw brein tot op hoge leeftijd? Dick Swaab neemt ons mee op ontwikkelingsreis. Leer van topcoach Toon Gerbrands hoe een team tot de beste prestaties kan komen.

Laat u op 17 november inspireren en blijf een leven lang leren!
Nieuwsgierig geworden? Het volledige programma en de sneak preview vindt u op www.nhgcongres.nl