U bent hier

Materialen over darmkanker geactualiseerd

1 maart, 2017

Vandaag is de aftrap van de darmkankermaand. Diverse NHG-producten over darmkanker zijn in samenwerking met het RIVM geactualiseerd: de e-learning Bevolkingsonderzoek Darmkanker, de NHG-Praktijkhandleiding Bevolkingsonderzoek Darmkanker en de Thuisarts.nl voorlichtingsteksten over (het bevolkingsonderzoek) darmkanker.

Gratis e-learning

De internet-PIN over Bevolkingsonderzoek darmkanker is aangepast aan de herziene NHG-Standaard Rectaal bloedverlies en daarnaast zijn ook de 2-jaarsresultaten van het bevolkingsonderzoek erin verwerkt. Bent u NHG-lid of heeft u een PIN-abonnement? Dan staat deze PIN voor u klaar in uw nascholingsaanbod op de NHG-leeromgeving. U kunt dus direct aan de slag om alle wijzigingen door te nemen. Niet-leden kunnen de PIN aanschaffen via onze webwinkel.

De PIN is opnieuw geaccrediteerd voor vijf jaar en vervangt de versie uit 2013.

Voorlichting via Thuisarts.nl

Thuisarts.nl-teksten over (het bevolkingsonderzoek) darmkanker

Meer weten?

In de NHG-Praktijkhandleiding Bevolkingsonderzoek Darmkanker vindt u alle informatie over de organisatie en uitvoering van het bevolkingsonderzoek darmkanker in de huisartsenpraktijk. Raadpleeg ook het Dossier Bevolkingsonderzoek Darmkanker voor de meest recente materialen.