U bent hier

Inschrijving NHG-Congres 2018 geopend

2 september, 2018

De inschrijving van het NHG-Congres 2018 is geopend! Het NHG-Congres 2018 staat in het teken van psychische klachten in de huisartsenpraktijk. Het congres vindt op 9 november 2018 plaats in Den Haag.

Inschrijving NHG-Congres 2018 geopend

De inschrijving van het NHG-Congres 2018 in Den Haag is geopend. Het congres vindt op 9 november dit jaar plaats in het World Forum The Hague, Den Haag. Tot 17 september 2018 maken NHG-leden gebruik van een aantrekkelijke vroegboekkorting.

Dokter, kijk eens tussen mijn oren!

Het NHG-Congres 2018 staat in het teken van psychische klachten in de huisartsenpraktijk. Psychische klachten zijn een onlosmakelijk deel van het huisartsenvak en goede zorg en organisatie op dit gebied is cruciaal. Congresvoorzitter Christine Weenink vat het mooi samen: “We willen huisartsen zich meer bewust bekwaam laten voelen bij de zorg voor mensen met psychische klachten. Naast reflecteren op psychische gezondheid, ook die van de dokter zelf, bieden we handvatten voor diagnostiek en behandeling van alledaagse psychische klachten. Voorbeelden hiervan zijn een burn-out, persoonlijkheidsproblematiek, verslaving, of een kind met gedragsproblemen. Tenslotte gaan we in op hoe organiseer je die goede zorg in de praktijk, in samenwerking met de patiënt, de poh-ggz, het sociale domein en ggz-organisaties?

Meer informatie over het (voor)programma en inschrijven op www.nhgcongres.nl.

Met korting naar het NHG-Congres

Er zijn slechts 2.500 kaarten beschikbaar. Hiervan zijn er in de eerste uren van de verkoop al 750 verkocht; de interesse is boven verwachting groot! Wilt u verzekerd zijn van deelname, koop dan nu uw entreebewijs via de onderstaande link. NHG-leden maken tot 17 september 2018 gebruik van een aantrekkelijke vroegboekkorting.