U bent hier

Het NHG bestaat 65 jaar!

29 december, 2021

Vandaag bestaat het NHG precies 65 jaar. Al 65 jaar brengen we wetenschap naar de praktijk en mede hierdoor heeft de huisartsenzorg zich ontwikkeld tot een onmisbare spil in de Nederlandse gezondheidszorg.

Vanaf vandaag kunt u op onze jubileumwebsite NHG65jaar.nl zien hoe het huisartsenvak en het NHG zich door de jaren heen heeft ontwikkeld, en vooral waar we met elkaar naar toe willen. Elke maand staat op de website een ander thema centraal. Bij elk thema plaatsen we een duo-interview met een startende huisarts en een huisarts die al wat langer in het huisartsenvak werkzaam is, die allebei hun eigen kijk op het thema hebben.

> Bekijk de video van de Raad van Bestuur op onze jubileumwebsite NHG65jaar.nl. 

Speciaal NHG-logo  

Ons logo is voor de gelegenheid aangepast in een speciaal jubileumlogo, gebaseerd op het huidige NHG-logo. 65 jaar is een prachtige mijlpaal en het feestelijke karakter  zien we terug in het logo: de open 65 met een lijnenspel. Het lijnenspel staat voor onze organisatie die ondanks de leeftijd nog steeds volop in beweging is. De lijnen staan symbool voor een reis door de tijd, door de opbouw van groot naar klein. Het verleden, heden en vooral een blik naar de toekomst.