U bent hier

Hercertificering van uw praktijk via NPA nu elke drie jaar

30 januari, 2019

Vanaf 1 januari 2019 is certificering volgens het schema van NHG-Praktijkaccreditering® (NPA) aangepast naar een driejaarlijkse cyclus. Praktijken die zich laten certificeren via NPA bv, mogen dat voortaan om de drie jaar doen.

Handig: om het werk niet op te laten stapelen in het derde jaar en de kwaliteitsmotor draaiende te houden, biedt de NPA ook de mogelijkheid voor een jaarlijks coachingsgesprek (of controle-audit) op basis van een gekozen thema. Bekijk de mogelijkheden voor uw praktijk op de website van de NPA.

Begint u aan de NPA-certificering of bent u al bezig met de voorbereiding van de audit via de NPA? Dan hebben we een nieuwe pagina voor u met alle ondersteunende materialen op een rij. Goed om te weten: de overgangsregeling van praktijkcertificering voor herregistratie is verruimd van 1 januari 2021 tot 1 januari 2024.

Heeft u vragen of wilt u starten met praktijkaccreditering/certificering? Klik dan hier. Wilt u zien wat het NHG te bieden heeft op het terrein van kwaliteit? Bekijk dan onze vernieuwde pagina.