Generalisme als specialisme

De opzet van het congres wordt generalistisch, met veel verschillende onderwerpen. Juist daar zijn wij specialisten in en maken we samen het verschil. Het NHG is er voor alle huisartsen, maar als lid heeft u een streepje voor. Daarom vinden wij het belangrijk om samen op weg te gaan naar het komende congres. Welke onderwerpen wilt u zeker niet missen deze dag?

Uw suggesties zijn welkom

Voor welke onderwerpen komt u naar het congres? En welke spreker moeten wij vastleggen? Laat het ons weten door 3 korte vragen te beantwoorden. Wij staan open voor alle input. Op basis van uw reacties gaan wij verder met het programma en de invulling van het congres. Reageren is mogelijk tot en met 11 juni 2023.

Als congrescommissie kijken we er enorm naar uit om de punten te verbinden en zo tot een inspirerend congres te komen! Zet u de datum 15 maart 2024 vast in uw agenda? We hopen deze dag zo veel mogelijk collega’s te zien.

Robbert Keppel (voorzitter), Patrick Bindels, Marco Eichhorn, Sietse Wieringa, Pavien Bavinck, Iris Ketel, Janneke Veeze en Mireille Ballieux